Lehle 3at1 SGoS switchpedaal – Een veelzijdige signaalschakelaar voor elke gitarist

De Lehle 3at1 SGoS is een hoogwaardige signaalschakelaar die speciaal is ontworpen voor gitaristen die meerdere instrumenten gebruiken tijdens een optreden of opname. Met deze schakelaar kun je naadloos wisselen tussen drie verschillende instrumenten, zonder verlies van signaalkwaliteit. Of je nu een akoestische gitaar, een elektrische gitaar of een basgitaar gebruikt, de Lehle 3at1 SGoS kan de klus klaren.

Eigenschappen van de Lehle 3at1 SGoS

De Lehle 3at1 SGoS biedt niet alleen de mogelijkheid om tussen drie instrumenten te schakelen, maar heeft ook twee uitgangen. Dit betekent dat je kunt schakelen tussen twee versterkers of tussen een versterker en een stemapparaat. Met behulp van de voetschakelaars kun je eenvoudig schakelen tussen de verschillende instrumenten en uitgangen.

Gain-regelaars voor optimale balans

De Lehle 3at1 SGoS is voorzien van twee gain-regelaars waarmee je het volumeniveau van elk instrument kunt aanpassen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat elk instrument dezelfde geluidsniveau heeft, zelfs als ze verschillende uitgangsniveaus hebben. Dit is vooral handig wanneer je meerdere gitaren met verschillende pickups gebruikt.

Mono- of stereo-signalen

De Lehle 3at1 SGoS beschikt over connectoren en circuits die zowel mono- als stereo-signalen kunnen verwerken. Dit biedt een hoge mate van veelzijdigheid, omdat je zowel op mono- als op stereo-versterkers kunt spelen. Ook kun je gebruik maken van stereo-effecten of een stereo-signaal naar een mixer sturen.

Eenvoudig te bedienen

Met zijn intuïtieve ontwerp is de Lehle 3at1 SGoS eenvoudig te bedienen. Met een simpele druk op de voetschakelaar kun je schakelen tussen instrumenten. Bovendien kun je zonder te kijken naar de schakelaars schakelen, omdat ze allemaal eenvoudig te vinden zijn.

Conclusie

De Lehle 3at1 SGoS is een essentiële tool voor elke gitarist die meerdere instrumenten gebruikt tijdens optredens of opnames. Met zijn hoogwaardige constructie en nauwkeurige signaaloverdracht zorgt dit switchpedaal voor een soepele en probleemloze overgang tussen instrumenten. Of je nu een professional of een hobbyist bent, de Lehle 3at1 SGoS zal je in staat stellen om het beste geluid uit elk instrument te halen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners