LAVA Music Space Charging Dock 36″ Deep Grey: Oplaadstation en stijlvol statief voor de Lava ME 3 36″

LAVA Music heeft een handig accessoire ontwikkeld voor de Lava ME 3 36″: de Space Charging Dock. Dit oplaadstation dient niet alleen als oplader, maar ook als statief voor je gitaar. Het is een multifunctionele oplossing om je gitaar veilig op te laden en op te bergen.

Het Space Charging Dock heeft een ingebouwd lampje dat pulseert tijdens het oplaadproces en brandt wanneer je gitaar volledig is opgeladen. Dit zorgt voor gemak en duidelijkheid. Bovendien is het dock bestand tegen omvallen, schokken en vocht. Dit betekent dat je het oplaadstation zonder zorgen kunt gebruiken in de huiskamer, studio of oefenruimte.

LAVA Music heeft zich laten inspireren door het ruimtetijdperk, wat duidelijk te zien is aan het minimalistische ontwerp en de stijlvolle hoogglans afwerking van de buitenzijde. Dit geeft het Space Charging Dock een moderne en opvallende uitstraling.

Het opladen van de Lava ME 3 36″ gitaar gaat eenvoudig via een USB C-adapter, die apart verkrijgbaar is. Dit maakt het proces van opladen zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk, vergelijkbaar met het opladen van een smartphone.

Hoewel de LAVA Music Space Charging Dock momenteel niet op voorraad is, kun je hem bestellen via de website van Bax-shop. De prijs van het oplaadstation en statief bedraagt €151, inclusief gratis verzending.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners