Laney Black Country Customs Secret Path: Het ultieme reverb effectpedaal voor gitaristen

Gitaarles Utrecht

Laney Black Country Customs Secret Path: Het ultieme reverb effectpedaal voor gitaristen

Laney Black Country Customs Secret Path

Iedere noot is al een keer gespeeld. Het gaat erom wat er gebeurd tussen de noten. Dat maakt muziek speciaal. Deze theorie was het uitgangspunt van Laney tijdens het ontwikkelen van de Secret Path uit de Black Country Customs-serie. Deze in Engeland vervaardigde reverb geeft je de keuze tussen drie modi, namelijk spring, plate en secret path. De eerste twee ccombineren studiokwaliteit geluidseffecten met een moderne betrouwbaarheid. Wanneer je het Secret Path durft te bewandelen, zou je jezelf zo maar eens kunnen verliezen in een zee van diepe, donkere ambience en een dynamische shimmer.

Professionele geluidskwaliteit

Met de Secret Path reverb van Laney Black Country Customs ben je verzekerd van studio-kwaliteit geluidseffecten voor je gitaar. De drie modi bieden een ruim assortiment aan hoogwaardige reverb-tonen. Of je nu de karakteristieke spring-reverb wilt gebruiken voor een vintage geluid, de plate-reverb voor een helder en vol geluid, of juist het geheimzinnige pad van de ‘secret path’-modus wilt betreden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Robuust en betrouwbaar

Laney staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur, en dit geldt zeker ook voor de Secret Path reverb. Het effectpedaal is ontworpen met hoogwaardige materialen en heeft een solide constructie. Dit betekent dat het pedaal perfect bestand is tegen het ruige leven on stage en intensief gebruik tijdens repetities en optredens.

Unieke ambience en shimmer

De Secret Path modus van de Laney Black Country Customs reverb creëert een unieke en fascinerende diepe, donkere ambience. Het voegt een dynamische shimmer aan je geluid toe waarmee je jezelf verliest in een afgrond van klanken. Deze modus biedt genoeg inspiratie voor soundscapes, ambient muziek en andere experimentele muziekstijlen.

Verkrijgbaarheid

Hoewel dit effectpedaal momenteel niet op voorraad is, kun je altijd contact opnemen met Bax Music en de verwachte levertijd bespreken. Zorg ervoor dat je dit veelzijdige en unieke reverb pedaal in handen krijgt om je gitaarspel naar nieuwe hoogten te tillen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners