LAG Guitars Tramontane 118 T118ACE-BLK Black elektrisch-akoestische westerngitaar

LAG Guitars Tramontane 118 T118ACE-BLK Black elektrisch-akoestische westerngitaar

Dankzij de combinatie van een massief cederhouten bovenblad met zij- en achterkanten van khaya (Afrikaans mahonie) levert deze Lag Guitars T118ACE een warme en gebalanceerde klank. Dankzij de comfortabele auditorium body kun je rekenen op een nauwkeurige klankweergave met een duidelijke projectie. Ook versterkt komt deze elektrisch-akoestische westerngitaar goed tot uiting, dankzij de ingebouwde Astro-Lag preamp. Deze voorversterker stelt je in staat om de klank naar eigen smaak aan te passen en er zit tevens een handig stemapparaat ingebouwd. Het oog wil natuurlijk ook wat, daarom is er gekozen voor een stijlvol rozet, zwarte onderdelen en een met esdoorn ingelegd Lag-logo.

Deze LAG Guitars Tramontane T118ACE-BLK Black elektrisch-akoestische westerngitaar is een uitstekende keuze voor zowel beginners als gevorderde gitaristen. De combinatie van een massief cederhouten bovenblad en zij- en achterkanten van khaya (Afrikaans mahonie) zorgt voor een warme en gebalanceerde klank. De comfortabele auditorium body zorgt voor een nauwkeurige klankweergave met een duidelijke projectie. Of je nu akoestisch speelt of versterkt, deze gitaar levert altijd een prachtig geluid.

Elektrisch-Akoestisch

Elektrisch-akoestische gitaren zijn ontworpen om zowel akoestisch als versterkt te kunnen worden bespeeld. Deze LAG T118ACE-BLK is voorzien van een ingebouwde Astro-Lag preamp, waarmee je de klank van de gitaar naar eigen smaak kunt aanpassen. Daarnaast is er een handig stemapparaat ingebouwd, zodat je altijd de juiste toonhoogte kunt vinden. Deze gitaar is perfect voor optredens en opnames, omdat hij gemakkelijk kan worden aangesloten op een versterker of geluidssysteem.

Prachtig Design

Niet alleen de klank, maar ook het uiterlijk van de LAG T118ACE-BLK is indrukwekkend. De gitaar heeft een stijlvol rozet, zwarte onderdelen en een met esdoorn ingelegd Lag-logo. Door zijn zwarte kleur straalt deze gitaar elegantie uit en trekt hij zeker de aandacht. Of je nu thuis speelt, in een studio of op het podium, deze gitaar ziet er altijd geweldig uit.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners