LAG Guitars BlueWave 1 TBW1TE Travel E/A Westerngitaar – Review

Met deze LAG Guitars BlueWave 1 TBW1TE haal je een mooie westerngitaar in huis. De combinatie van een massief bovenblad van cederhout en een body van Khaya mahonie zorgt voor een warm geluid met heldere middentonen. Maar wat deze gitaar echt bijzonder maakt, zijn de ingebouwde effecten en de mogelijkheid tot Bluetooth connectiviteit.

Ingebouwde effecten

De LAG Guitars BlueWave 1 TBW1TE is niet zomaar een akoestische gitaar. Je kunt hem namelijk aansluiten op je versterker en gebruik maken van de ingebouwde voorversterker cq. preamp. Hierdoor kun je het geluid nog verder regelen en met volle volume genieten van je muziek. Maar dat is nog niet alles. Deze gitaar beschikt namelijk ook over verschillende ingebouwde effecten. Dit betekent dat je met één druk op de knop verschillende geluidseffecten kunt toevoegen aan je muziek. Zo kun je jouw akoestische spel bijvoorbeeld verrijken met een kosmische galm of een surrealistische delay.

Bluetooth connectiviteit

Een andere toffe functie van deze gitaar is de Bluetooth connectiviteit. Met behulp van Bluetooth kun je deze gitaar draadloos verbinden met apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. Hierdoor kun je eenvoudig je favoriete muziek afspelen vanaf een device naar keuze en er zelfs karaokefeestjes mee organiseren. Daarnaast biedt de Bluetooth connectiviteit ook mogelijkheden tot muziekproductie. Zo kun je bijvoorbeeld gitaartracks opnemen en deze op je Bluetooth device bewerken en mixen. Het enige wat je nodig hebt is een Bluetooth ondersteunend opname- of muziekproductiesoftware.

Innovatief en betaalbaar

De BlueWave technologie van LAG Guitars is een innovatieve ontwikkeling die eerder alleen beschikbaar was in duurdere modellen, zoals de LAG HyVibe reeks. Met de BlueWave voorversterker wordt deze moderne technologie nu ook geïntroduceerd in de betaalbare LAG gitaren. Dit betekent dat ook beginnende gitaristen kunnen profiteren van deze unieke features.

Conclusie

Wil je genieten van een mooie akoestische gitaar met hoogwaardige geluidskwaliteit én de mogelijkheden van ingebouwde effecten en Bluetooth connectiviteit? Dan is de LAG Guitars BlueWave 1 TBW1TE een uitstekende keuze voor jou. Met deze gitaar kun je moeiteloos je eigen sound creëren en jouw muzikale grenzen verleggen. Daarnaast is de LAG Guitars BlueWave 1 TBW1TE ook nog eens heel betaalbaar. Waar wacht je nog op? Bestel nu en begin direct met spelen!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners