Kramer Guitars Custom Graphics: The 84 ‘The Illusionist’

Kramer Guitars staat bekend om zijn unieke ontwerpen en hoogwaardige gitaren. De Custom Graphics Collection van Kramer Guitars biedt een verscheidenheid aan opvallende afwerkingen en uitzonderlijke tone mogelijkheden. Een van de hoogtepunten uit deze collectie is de Kramer Guitars Custom Graphics The 84 “The Illusionist” 3D Black/White Swirl. Deze gitaar is ontworpen door Kramer’s eigen Chris Stemmer en biedt spelers een unieke mix van stijl, veelzijdigheid en kwaliteit.

3D Black/White Swirl afwerking

Een van de eerste dingen die opvalt aan de Kramer Guitars Custom Graphics The 84 is de opvallende afwerking. De gitaar heeft een prachtige 3D Black/White Swirl afwerking die direct de aandacht trekt. Deze unieke afwerking is geïnspireerd op hot rodded choppers en is ontworpen om het oog te prikkelen. Met de Kramer Guitars Custom Graphics The 84 maak je absoluut een statement.

Een onvervalste rock sound

De Kramer Guitars Custom Graphics The 84 is niet alleen visueel indrukwekkend, maar biedt ook een uitstekende geluidskwaliteit. De elzenhouten body is uitgerust met een Seymour Duncan JB humbucker, die zorgt voor een onvervalste rock sound. Daarnaast biedt de gitaar dankzij de push/pull functie van de volume-knop extra klankopties. Door de spoelen in parallel of serie te schakelen, creëer je een breed scala aan geluiden en stijlen. Of je nu houdt van zware riffs of heldere leads, met de Kramer Guitars Custom Graphics The 84 kun je alle kanten op.

Versatile hardware

Een ander hoogtepunt van de Kramer Guitars Custom Graphics The 84 is de veelzijdige hardware. De gitaar is voorzien van een Floyd Rose 1000 series double locking tremolo, waarmee je moeiteloos extreme bends en divebombs kunt maken zonder dat je last hebt van problemen met de stemming. Daarnaast bevat de gitaar een smalle R2 locking moer en een EVH® D-Tuna® voor snelle en gemakkelijke drop-stemming. Als kers op de taart is er ook een Floyd Rose LRT-L40 Trem Stop ingebouwd, zodat je de tremolo eenvoudig kunt blokkeren als je stabiele open akkoorden wilt spelen.

Wat betreft bespeelbaarheid zit het ook goed met de Kramer Guitars Custom Graphics The 84. De gitaar heeft een esdoornhouten toets met 22 frets en een specifieke 16″ (406mm) toetsradius. Hierdoor kun je gemakkelijk akkoorden grijpen en soepele bends maken. Bovendien zorgt het slanke profiel van de hals voor comfortabel en snel spel.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners