Korg MA-2-BLBK metronoom: verbeterde functionaliteit en betere geluidskwaliteit

Korg heeft de populaire MA-1 metronoom verbeterd en de MA-2 geïntroduceerd. De nieuwe metronoom heeft niet alleen een opgefrist uiterlijk, maar biedt ook verbeterde functionaliteit en geluidskwaliteit. Met een duidelijk leesbaar display, nieuwe modi zoals Sound Out en Timer, en een langere batterijduur is de Korg MA-2 een ideale metronoom voor muzikanten van allerlei niveaus.

Duidelijk leesbaar display en nieuwe modi

De Korg MA-2 metronoom heeft een nog duidelijker leesbaar display dan zijn voorganger. Dit maakt het eenvoudig om het ritme en de maat te volgen. Daarnaast is de metronoom voorzien van nieuwe modi, waaronder Sound Out en Timer. Sound Out biedt een referentietoon van C4 tot B4 die verstelbaar is van 410 tot 480 Hz. Hierdoor kan de metronoom worden afgestemd op de voorkeur van de muzikant. Met de Timer-modus kan een vaste eindtijd worden ingesteld, wat handig is voor dagelijkse opwarmoefeningen of repetities.

Betere geluidskwaliteit en langere batterijduur

De Korg MA-2 is uitgerust met een nieuw ontworpen klankopwekkingssysteem dat zorgt voor een nog krachtigere en helderdere klik. Deze verbetering is vooral handig wanneer de metronoom wordt gebruikt in combinatie met luide instrumenten. De metronoom biedt drie handige manieren om het tempo aan te geven: Full Steps, Pendulum en Tap Tempo.

Specificaties en levering

De Korg MA-2 metronoom is geschikt voor gebruik met gitaren en valt binnen de categorie ‘Gitaar accessoires’. Het product wordt geleverd met een snelle bezorgservice binnen 4 werkdagen. De metronoom is momenteel op voorraad en kan worden besteld voor de prijs van €21.95, exclusief verzendkosten van €2.95.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners