Konig & Meyer 14590 snaren tang – De professionele snarenkniptang voor gitaar en bas

Konig & Meyer 14590 snaren tang: de professionele keuze

De Konig & Meyer 14590 snaren tang is een hoogwaardige tang van professionele kwaliteit. Deze tang is speciaal ontworpen voor het moeiteloos doorknippen van (bal)einden van zowel gitaarsnaren als basgitaarsnaren. Met zijn uitstekende knipvermogen en duurzame constructie is deze tang de perfecte keuze voor elke gitarist of bassist die zijn snaren zelf wil vervangen of onderhouden.

De Konig & Meyer 14590 snaren tang is voorzien van kunststof handvaten die zorgen voor extra grip en comfort tijdens het gebruik. Deze ergonomische eigenschap maakt het eenvoudig en comfortabel om snaren te vervangen zonder uw handen te belasten.

Het belang van het onderhouden van uw snaren

Snaren zijn een cruciaal onderdeel van elk snaarinstrument, en het is van essentieel belang om ze regelmatig te onderhouden. Snaren kunnen bij intensief gebruik slijten of roesten, wat kan leiden tot een verminderde geluidskwaliteit en speelbaarheid. Door regelmatig uw snaren te vervangen, verbetert u de respons en toon van uw instrument.

Met de Konig & Meyer 14590 snaren tang kunt u gemakkelijk en nauwkeurig uw snaren vervangen. Door de scherpe snijranden van de tang kunt u de snaren moeiteloos doorknippen op de gewenste lengte, zonder vervorming of beschadiging van de snaren. Dit zorgt voor een professioneel uitziende afwerking en optimale prestaties van uw instrument.

Specificaties van de Konig & Meyer 14590 snaren tang

  • Materiaal: Kunststof handvaten
  • Geschikt voor: Bas- en gitaarsnaren
  • Kleur: Zwart
  • Dimensies: 20 x 5 x 1 cm
  • Gewicht: 50 gram

Bestel nu uw Konig & Meyer 14590 snaren tang

De Konig & Meyer 14590 snaren tang is de ideale tool voor elke gitarist of bassist die zijn snaren zelf wil onderhouden. Bestel vandaag nog uw exemplaar en geniet van moeiteloos en nauwkeurig snaren vervangen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners