Koch Twintone III Head gitaarversterker

De Koch Twintone III Head is een krachtige buizen gitaarversterker met twee volwaardige kanalen. Deze versterker levert kristalheldere en warme cleans, evenals diep verzadigde crunch-klanken. De overdrive-kanaal is geüpdatet in de Mark III-versie, waardoor het rijker klinkt dan ooit tevoren. Elk kanaal heeft zijn eigen volume/gain- en EQ-regelingen, waardoor je volledige controle hebt over je geluid.

Uitgebreide instelmogelijkheden

Een handige vernieuwing is de aanwezigheid van twee volume-knoppen: Rhythm en Solo. Met de footswitch kun je schakelen tussen het lage geluidsniveau voor begeleiding en het gebooste volume voor een solo. De Presence-knop (nu onderdeel van de Master-sectie) is ontworpen om de hogere middentonen te versterken. De Twintone III Head wordt geleverd met een 4-knops voetschakelaar waarmee je het overdrive-kanaal een gain-boost kunt geven en de ingebouwde effects-loop of reverb kunt bedienen.

Krachtige en veelzijdige versterker

De Koch Twintone III Head is een geschikte keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar een versterker met veel mogelijkheden. Met de verschillende controleregelingen en instelmogelijkheden kun je gemakkelijk je gewenste geluid vinden. Of je nu warme cleans wilt spelen of verzadigde crunch-klanken, deze versterker kan het allemaal. Bovendien is de Twintone III Head gemaakt voor optredens en studio-opnames, met de nodige vermogensreserves en aansluitmogelijkheden.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners