JHS Pedals Mini Foot Fuzz V2 effectpedaal

De JHS Pedals Mini Foot Fuzz V2 is een compact fuzz pedaal met een grootse sound. Of je nu subtiele gain wilt of een heerlijk smerige fuzz vol sustain, dit pedaal biedt talloze mogelijkheden. Bovendien kun je schakelen tussen de + modus en de – modus, waardoor je kunt kiezen tussen het geluid van een vintage speaker of een heldere moderne speaker.

Met de Mini Foot Fuzz V2 kunnen gitaristen hun geluid een extra dosis karakter geven. Of je nu genres als blues, rock of stoner speelt, dit pedaal zal zeker indruk maken. Het biedt een breed scala aan fuzz-tonen en kan variëren van een warm, donker geluid tot een bijtende en scheurende fuzz.

Het pedaal is voorzien van een eenvoudige bediening, met een enkele Gain-regelaar die het gain-niveau bepaalt en een Mod-schakelaar waarmee je kunt schakelen tussen de + en – modus. In de – modus krijg je het geluid van een vintage speaker, terwijl je in de + modus het geluid van een heldere moderne speaker krijgt. Zo kun je het karakter van je fuzz-effect naar wens aanpassen.

De Mini Foot Fuzz V2 is gebouwd met hoogwaardige componenten en heeft een stevige metalen behuizing die tegen een stootje kan. Dit pedaal is ontworpen om lang mee te gaan en is geschikt voor professioneel gebruik. Het wordt geleverd met een handige 9V-voeding, zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners