Jackson Pro Plus Series DK Modern EVTN6 EB Silver Sparkle elektrische gitaar met gigbag

De Jackson Pro Plus Series DK Modern EVTN6 elektrische gitaar is een eigentijds instrument met een uitzonderlijke performance voor rock- en metalgitaristen. Met zijn prachtige design, hoogwaardige afwerking en uitstekende speelbaarheid is deze gitaar echt een pareltje. Bovendien wordt er een passende gigbag meegeleverd, zodat je de gitaar altijd veilig kunt vervoeren.

Indrukwekkend design en constructie

De Jackson Pro Plus Series DK Modern EVTN6 heeft een baswood body met een sparkle finish in de kleur Silver Sparkle. Deze afwerking zorgt voor een uniek uiterlijk, vooral door de zwarte burst-omlijsting. De donkere ebbenhouten toets draagt bij aan de luxueuze uitstraling van deze gitaar. Bovendien zorgt de vormgeving van de gitaar voor comfortabele speelbaarheid, zodat je urenlang kunt spelen zonder last te krijgen van vermoeide handen.

Betrouwbare stemvastheid

Eén van de indrukwekkende kenmerken van de Jackson Pro Plus Series DK Modern EVTN6 is de EverTune brug. Deze innovatieve brug zorgt ervoor dat elke snaar op elke plek over de hele 25.5-inch schaallengte altijd op stemming blijft. Dit komt doordat er een veer is die de spanning van elke snaar automatisch aanpast. Hierdoor kun je zelfs de meest intensieve bends spelen zonder bang te hoeven zijn dat je gitaar ontstemd raakt. Dit is een geweldige functie voor met name de rock- en metalgenres waarbij toonvastheid van groot belang is.

Krachtige Alnico V pickups

De Jackson Pro Plus Series DK Modern EVTN6 is uitgerust met Alnico V humbucker pickups. Deze pickups staan bekend om hun volle klank en geweldige dynamiek. Ze bieden een breed scala aan tonen, waardoor je met deze gitaar moeiteloos verschillende stijlen kunt spelen. From a warm, silky cleans to overdriven crunch and soaring leads, this guitar can handle it all. De Alnico V pickups, in combinatie met de veelzijdige toonregeling en push/pull coil split functie, bieden je eindeloze mogelijkheden om je gewenste klank te creëren.

Conclusie

Met de Jackson Pro Plus Series DK Modern EVTN6 krijg je een onmiskenbaar coole elektrische gitaar met een modern uiterlijk en een indrukwekkende constructie. De matchende zwarte EverTune F6 Model brug zorgt voor een ongekende stemvastheid, terwijl de Alnico V pickups een breed scala aan tonen bieden. Of je nu een beginner bent op zoek naar je eerste professionele gitaar, of een ervaren gitarist die zijn collectie wil uitbreiden, deze Jackson Pro Plus Series DK Modern EVTN6 is een uitstekende keuze. Staande ovaties en adembenemende gitaarsolo’s wachten op je!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners