Jackson Corey Beaulieu USA Signature KV6 Transparent Red

De doorschijnend rode Jackson Corey Beaulieu USA Signature KV6 (Transparent Red) is een signature-model uit de USA-serie van Jackson. Het is gemaakt in samenwerking met Corey Beaulieu, virtuoos gitarist uit metal-band Trivium. En dat kunnen we zien ook: de kwaliteit straalt er aan alle kanten van af. De aangenaam vol-resonerende elzenhouten body wordt vergezeld door een neck-thru-body hals. Deze is bovendien kwartiers gezaagd, wat hem uitzonderlijk stevig maakt. De toets van ebbenhout geeft het gitaargeluid nog een felle touch.

Het opvallende King V-model bezit daarnaast een bijzonder stijlvol bovenblad van gevlamd esdoorn, een tweetal overtuigende Seymour Duncan-humbuckers en een originele Floyd Rose-tremolo, voor extreem stemvaste toonbuigingen. De gitaar wordt inclusief gitaarkoffer geleverd.

Jackson Guitars

Het gerenommeerde Amerikaanse merk Jackson Guitars is in 1980 opgericht door Grover Jackson en werd bekend met zijn V-gitaar voor Randy Rhoads. Inmiddels heeft het merk een uitgebreid assortiment elektrische gitaren die geliefd zijn bij vele gitaristen, waaronder ook bekende artiesten. Met de Jackson Corey Beaulieu USA Signature KV6 laten ze wederom zien waar ze toe in staat zijn: een hoogwaardige gitaar ontwerpen die perfect aansluit bij de wensen van de moderne metalgitarist.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners