Jackson Chris Broderick Soloist HT7: Een compromisloze metal-machine

De Jackson Chris Broderick Soloist HT7 is een elektrische gitaar die speciaal ontworpen is voor metal gitaristen die op zoek zijn naar de perfecte klank en speelervaring. Ontwikkeld in samenwerking met Jackson Custom Shop Master Builder Mike Shannon, is deze gitaar compromisloos in zijn constructie en uitvoering.

De Soloist HT7 heeft een mahoniehouten body met een esdoornhouten top en een neck-through halsconstructie. Dit zorgt voor een uitstekende resonantie en sustain. De 24-frets ebbenhouten toets zorgt ervoor dat je soepel kunt spelen, zelfs bij de hoogste noten.

Speciaal ontworpen Dimarzio Humbuckers

Een hoogwaardige gitaar verdient hoogwaardige elementen en de Chris Broderick Soloist HT7 is geen uitzondering. De gitaar is uitgerust met speciaal ontworpen Dimarzio Humbuckers, gebaseerd op de bekende DiMarzio D-activators maar verbeterd voor nog meer helderheid, attack en power. De elementen zijn direct op de body gemonteerd voor optimale resonantie en directe klankoverdracht.

Stabiele tremolo en tuning

Om de unstable 7-snarige tuning en intensief gebruik van een elektrische gitaar te kunnen weerstaan, beschikt deze Soloist HT7 over een Floyd Rose Pro tremolobrug. Deze brug zorgt ervoor dat je altijd perfect in tune blijft, zelfs na het intensief gebruik van de tremolo. Hierdoor kun je razendsnel en met uiterste precisie je eigen sound creëren.

Samen met de rest van de hoogwaardige hardware en de prachtige afwerking met esdoorn binding is dit een gitaar die geen compromissen sluit op het gebied van klank, speelcomfort en stabiliteit. De Chris Broderick Soloist HT7 is de ideale keuze voor metal gitaristen die alleen genoegen nemen met het beste van het beste.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners