J. Rockett GTO Guthrie Trapp Overdrive – Een veelzijdige overdrive van J. Rockett

De J. Rockett GTO Guthrie Trapp Overdrive is een samenwerking tussen J. Rockett en de bekende countrygitarist Guthrie Trapp. Samen hebben ze gewerkt aan een verbeterde versie van de Nobel ODR-1 overdrive. Het resultaat is de Rockett GTO, een subtiele en dynamische overdrive die ook gebruikt kan worden als een cleanboost.

Veelzijdigheid en flexibiliteit

Een van de grootste pluspunten van de Rockett GTO is de veelzijdigheid. Met behulp van verschillende knoppen kun je de overdrive precies afstemmen naar jouw eigen smaak. Zo kun je de gain regelen om van een milde overdrive naar een dikke distortion te gaan. Daarnaast kun je met de grootende Output, Treble en Bassknoppen het geluid helemaal naar jouw wens aanpassen.

Wat deze overdrive ook bijzonder maakt, is de mogelijkheid tot het gebruiken van ‘soft clipping’ en ‘hard clipping’. Dit betekent dat je kunt kiezen tussen een crèmeachtig en warm distortiegeluid of een scherpere en agressievere klank. Zo kun je de overdrive helemaal afstemmen op jouw voorkeur en speelstijl.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

J. Rockett staat bekend om het vakmanschap en de kwaliteit van hun pedalen. De Rockett GTO is geen uitzondering. Het pedaal is gebouwd met de beste componenten en materialen om ervoor te zorgen dat het niet alleen goed klinkt, maar ook lang meegaat. Bovendien is het pedaal True Bypass, wat betekent dat het de klank van je signaal niet beïnvloedt wanneer het pedaal is uitgeschakeld.

Voor zowel beginners als professionals

De Rockett GTO is geschikt voor zowel beginners als professionele gitaristen. Beginners kunnen genieten van de simpele bediening en de mogelijkheid om verschillende geluiden uit te proberen. Professionele gitaristen zullen de hoogwaardige tonen en de flexibiliteit van het pedaal waarderen. Of je nu in een pub band speelt of op het grote podium staat, de Rockett GTO is een uitstekende toevoeging aan je pedalboard.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners