Houd je gitaar in topconditie met de Ibanez IGC100 microvezel poetsdoek

Houd je gitaar schoon met de Ibanez IGC100

Als gitarist is het belangrijk om je instrument in goede staat te houden. Een van de manieren om dit te doen is door je gitaar regelmatig schoon te maken. En daar komt de Ibanez IGC100 goed van pas. Deze microvezel poetsdoek is speciaal ontworpen om je gitaar te reinigen en te polijsten.

Verwijder vlekken en stof

De Ibanez IGC100 is ideaal om vieze vingers of vlekken op je gitaar in een handomdraai weg te poetsen. Dankzij de microvezelstructuur kun je dit op een zachte manier doen, zonder je gitaar te beschadigen. Ook stof kan met gemak verwijderd worden. Even zachtjes wrijven en je gitaar blinkt weer als nieuw.

Wasbaar en herbruikbaar

Wat deze poetsdoek extra handig maakt, is dat hij wasbaar is. Je kunt hem dus eenvoudig schoonmaken en hergebruiken. Dit maakt de Ibanez IGC100 een duurzame keuze voor langdurig gebruik.

Geschikt voor alle soorten gitaren

De Ibanez IGC100 is geschikt voor alle soorten gitaren. Of je nu een akoestische gitaar, een elektrische gitaar of een basgitaar hebt, deze poetsdoek zorgt ervoor dat je instrument in topconditie blijft.

Conclusie

Met de Ibanez IGC100 microvezel poetsdoek kun je op een gemakkelijke en effectieve manier je gitaar reinigen en polijsten. Hierdoor blijft je gitaar er goed uitzien en behoudt hij zijn speelbaarheid. En doordat de doek wasbaar is, kun je hem keer op keer gebruiken.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners