Het JHS Pedals Little Black Buffer: de ultieme boost voor je gitaareffecten

Waarschijnlijk het beste wapen in uw arsenaal aan effecten waarvan u eigenlijk nog niet wist dat u het nodig had: de Little Black Buffer van JHS Pedals. Dit eenvoudige maar krachtige buffer pedaal verbetert uw signaalketen door de juiste input impedantie te bieden. Of u nu een professional of een amateur gitarist bent, de Little Black Buffer kan u helpen om het meeste uit uw gitaareffecten te halen.

De perfecte oplossing voor pedalboards met meerdere effectpedalen

Als u gebruik maakt van een pedalboard met meerdere effectpedalen, kunt u te maken krijgen met signaalverlies en een afname van de toonkwaliteit. Dit kan worden veroorzaakt door de lengte van de kabels en schakelsystemen die niet goed functioneren in sommige pedalen. Het resultaat is een verzwakking van het signaal, een zwak basgeluid en een verstoord totaalgeluid.

Daarnaast kan een True Bypass-schakelaar niet altijd het gewenste resultaat opleveren en soms zelfs zwakker zijn dan het eigenlijke signaal. Met de Little Black Buffer worden al deze problemen opgelost. Het bufferpedaal garandeert een optimale signaaloverdracht zonder verlies van toon en kwaliteit.

Een schoon en natuurlijk geluid

De Little Black Buffer zorgt niet alleen voor versterking van het signaal, maar verbetert ook de helderheid, dynamiek en algehele balans. Dit resulteert in een schoon en natuurlijk geluid, waardoor uw gitaarspel nog beter tot zijn recht komt. Of u nu op zoek bent naar heldere en sprankelende cleans of een mooie overdrive of distortion, de Little Black Buffer versterkt elke nuance van uw geluid.

Specificaties en details

– Merk: JHS Pedals
– Categorie: Gitaareffecten
– Subcategorie: Stompbox
– Vermogen: 9V DC adapter of batterij
– Inclusief: handleiding en 3M dual-lock voor bevestiging op uw pedalboard
– Afmetingen: 92 x 40 x 31 mm
– Gewicht: 112 gram

Conclusie

Als u wilt dat uw gitaargeluid consistent en van hoge kwaliteit blijft, dan is de JHS Pedals Little Black Buffer een onmisbare toevoeging aan uw setup. Het biedt de perfecte oplossing voor signaal- en toonverlies, en zorgt ervoor dat uw gitaareffecten optimaal tot hun recht komen. Met dit eenvoudige maar krachtige pedaal krijgt u een waanzinnig geluid en zult u zich afvragen hoe u ooit zonder kon.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners