Het JHS Pedals 3 Series Overdrive effectpedaal

Ben je een gitarist met een beperkt budget en zoek je naar kwalitatieve effectpedalen? Dan is de JHS Pedals 3 Series Overdrive misschien wel de juiste keuze voor jou. Deze overdrive maakt gebruik van dezelfde hoogwaardige componenten als de duurdere pedalen van JHS, maar is verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. De 3 Series Overdrive is ontworpen met dezelfde layout en stijl als de andere pedalen in deze serie, waardoor deze relatief eenvoudig is in gebruik.

De JHS Pedals 3 Series Overdrive is een soft-clipping overdrive die een knipoog geeft naar de geliefde overdrives uit de jaren 70 en 80. Met dit pedaal kun je variëren van een simpele boost tot een stevige versterker-achtige overdrive. De veelzijdigheid van dit effectpedaal maakt het geschikt voor verschillende muziekgenres.

Wat dit pedaal verder bijzonder maakt, is de gain-schakelaar waarmee je kunt kiezen voor een meer verzadigde klank met compressie of juist een meer open crunch. Hierdoor kun je eenvoudig het geluid naar jouw persoonlijke voorkeur aanpassen. De JHS Pedals 3 Series Overdrive biedt dus mogelijkheden voor zowel subtiele nuances als krachtige en dynamische overdrive.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners