Het belang van een stevige jackbus met de Allparts AP-5270-010 Chrome Retrofit Jackplate

Allparts AP-5270-010 Chrome Retrofit Jackplate voor Telecaster

Met de Allparts AP-5270-010 Chrome Retrofit Jackplate maak je de jackbus van je Telecaster stevig vast aan de body zodat ze nooit nog kan lostrillen. Bovendien kan je met deze afdekplaat ook een gehoekte jack-kabel gebruiken. Dit onderdeel is gemaakt van verchroomd koper en past op alle standaard 6,3 jack uitgangen (die wordt niet meegeleverd). De schroeven die je nodig hebt om de plaat te bevestigen zijn in de prijs inbegrepen.

Het belang van een stevige jackbus

De jackbus, ook wel inputjack genoemd, is een essentieel onderdeel van een elektrische gitaar. Het is het punt waar je je gitaarkabel aansluit, waardoor het signaal van je gitaar naar je versterker wordt gestuurd. Een loszittende jackbus kan ervoor zorgen dat je signaal wegvalt tijdens het spelen, wat natuurlijk erg vervelend is. Daarom is het belangrijk om deze goed vast te zetten aan de body van je gitaar.

Voordelen van de Allparts AP-5270-010 Chrome Retrofit Jackplate

De Allparts AP-5270-010 Chrome Retrofit Jackplate is speciaal ontworpen om de jackbus op je Telecaster stevig vast te zetten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de jackbus nooit meer los kan trillen tijdens het spelen. Daarnaast biedt deze retrofit jackplate nog een ander voordeel. Je kunt namelijk ook een gehoekte jack-kabel gebruiken in combinatie met deze afdekplaat. Dit kan handig zijn als je gitaar een bepaalde vorm heeft waarbij het moeilijk is om een rechte jack-kabel aan te sluiten.

Geschikt voor alle standaard 6,3 jack uitgangen

De Allparts AP-5270-010 Chrome Retrofit Jackplate is geschikt voor alle standaard 6,3 mm jack uitgangen. Let op: de jackbus wordt niet meegeleverd, dus je hebt al een werkende jackbus op je gitaar nodig. Deze retrofit jackplate is gemaakt van verchroomd koper, wat zorgt voor een solide en duurzame constructie. Daarnaast heeft het een stijlvolle chromen afwerking, wat perfect past bij de uitstraling van een Telecaster.

Inclusief bevestigingsschroeven

Bij de Allparts AP-5270-010 Chrome Retrofit Jackplate worden ook de benodigde bevestigingsschroeven meegeleverd. Hierdoor hoef je niet op zoek te gaan naar de juiste schroeven om deze afdekplaat aan je gitaar te bevestigen. Dit bespaart tijd en moeite, waardoor je sneller kunt genieten van een goed bevestigde jackbus op je Telecaster.

Bestel de Allparts AP-5270-010 Chrome Retrofit Jackplate nu

Wil jij ook een stevig bevestigde jackbus op je Telecaster en gebruik kunnen maken van een gehoekte jack-kabel? Bestel dan nu de Allparts AP-5270-010 Chrome Retrofit Jackplate bij Bax Music. De afdekplaat is verkrijgbaar voor slechts €7.50 en de verzendkosten bedragen €2.95. Wees er snel bij, want momenteel is het product niet op voorraad. Je ontvangt dan een e-mail zodra het weer beschikbaar is.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners