Guild Jumbo Junior Reserve Maple elektrisch-akoestische westerngitaar

De Guild Jumbo Junior Reserve Maple elektrisch-akoestische westerngitaar is een iconische gitaar met een grote body en een indrukwekkend visueel en auditief effect. Hoewel jumbo-gitaren door hun grootte mogelijk niet voor iedereen geschikt zijn, heeft Guild deze Jumbo Junior Maple gecreëerd om iedereen te kunnen laten genieten van het karakteristieke geluid van een jumbo-gitaar.

Wat deze gitaar uniek maakt, is dat hij iets kleiner is dan traditionele jumbo-gitaren, waardoor de klankkast comfortabeler aanvoelt tijdens het spelen. Daarnaast heeft hij een iets ingekorte mensuur van 23.75 inch, wat betekent dat een standaard snarenset comfortabel zal spelen op deze gitaar. Je kunt er ook voor kiezen om een dikkere snarenset te gebruiken voor een voller geluid, en de gitaar te laten klinken als een gewone jumbo-gitaar. Deze specifieke gitaar is de Reserve Flame Maple uitvoering.

Jumbo Junior: senior kwaliteit

De Guild Jumbo Junior Reserve Maple elektrisch-akoestische westerngitaar biedt de kwaliteit die je zou verwachten van een instrument van het merk Guild. Deze gitaar is een belangrijk onderdeel van de Guild-familie en biedt uitstekende klank- en speelkwaliteiten.

Eigenschappen van de gitaar

Deze Guild-gitaar is een elektrisch-akoestische westerngitaar die geschikt is voor verschillende muziekstijlen. Hij heeft een meranti zij- en achterkant, een massieve sitka sparrenhouten bovenblad, een mahonie hals en een toets van walnotenhout.

Specificaties

  • Merk: Guild
  • Categorie: Elektrisch akoestische gitaar
  • Materiaal zij/achterkant: Meranti
  • Materiaal bovenblad: Massief sitka spruce
  • Materiaal hals: Mahonie
  • Toets: Walnoot
  • Instrument-type: Western gitaar

Levering en beschikbaarheid

De Guild Jumbo Junior Reserve Maple elektrisch-akoestische westerngitaar is snel leverbaar binnen 4 werkdagen. De gitaar wordt gratis verzonden en is momenteel op voorraad.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners