Gretsch G6128T Players Edition Jet FT Black RW

De Gretsch G6128T Players Edition Jet FT is een elektrische gitaar die deel uitmaakt van de Player Edition reeks in de Professional Collection. Deze singlecutgitaar is voorzien van een chambered body, waardoor hij lichter van gewicht is en meer comfort biedt.

De G6128T Jet FT heeft een Standard U hals die dieper in de pocket van de body zit verlijmd. Hierdoor is het mogelijk om de brug dichter naar de body te plaatsen en kun je jouw plectrumtechniek nog strakker maken. Daarnaast zorgt de afgeronde full-access en de extra taps toelopende hiel ervoor dat spelen op de hogere frets geen belemmeringen oplevert.

G7955-BK Jet FT: gebalanceerd en glashelder

Deze Players Edition singlecut wordt geleverd met een in mahonie uitgevoerde hals en body. Het gelamineerde esdoorn bovenblad van de body is strategisch uitgehold tot op 1.85 inch diepte, wat een gebalanceerd geluid met glasheldere hoge tonen en dikke bassen oplevert. De gitaar is voorzien van een krachtige Broad’Tron BT65 humbucker in de brugpositie en een Fellinibroad’Tron in de halspositie.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners