Gretsch G5220LH Electromatic Jet BT Jade Grey Metallic linkshandige elektrische gitaar

Gitaarles Utrecht

De Gretsch G5220LH Electromatic Jet BT Jade Grey Metallic linkshandige elektrische gitaar is een prachtig instrument voor linkshandige gitaristen. Met zijn opvallende jade grijze metallic kleur en vintage uitstraling is dit een gitaar die zeker de aandacht trekt. Maar naast zijn mooie uiterlijk biedt deze gitaar ook kwalitatieve functionaliteit.

Elegante uitstraling

De G5220LH is voorzien van een chambered body van mahonie en een gelamineerd bovenblad van esdoorn. De gitaar is afgewerkt met een kersenrode lak en een glanzende finish. De witte slagplaat, de ronde, witte knoppen van de Die-Cast tuners en de geblokte, met parelmoer ingelegde positiemarkeringen geven deze gitaar zijn elegante, vintage uitstraling.

Jet-power met Broad’Tron kracht

Met de twee Black Top Broad’Tron pickups levert deze gitaar een krachtig geluid. De volume-regelaars van beide pickups zijn apart instelbaar, en met de 3-positie schakelaar kun je eenvoudig switchen tussen de pickups. Daarnaast is er een master volume-regelaar en een Master Tone-draaiknop. De open ruimtes in de body van de Gretsch G5220LH werken als klankkast(en) en zorgen voor een hoog uitgangsvolume. Dankzij de Broad’Tron pickups behoudt deze gitaar echter een heldere en gebalanceerde klank.

De Gretsch G5220LH is geen standaard elektrische gitaar. Met zijn unieke uiterlijk en krachtige geluid is het een waardevol instrument voor elke linkshandige gitarist.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners