Graph Tech TUSQ XL PQL-6011-00 topkam voor elektrische Gibson gitaren

Graph Tech heeft met de TUSQ XL PQL-6011-00 topkam een hoogwaardig vervangingsonderdeel voor de topkammen van elektrische Gibson gitaren. Deze topkam is speciaal ontworpen voor Gibson gitaren vanaf 2015. Met zijn voorgevijlde sleuven en platte onderkant is hij gemakkelijk aan te passen aan je eigen voorkeuren qua snaarbreedte en actie.

De Graph Tech TUSQ XL PQL-6011-00 topkam is gemaakt van TUSQ, een synthetisch materiaal dat qua klank en uitstraling zeer vergelijkbaar is met echt ivoor. Deze combinatie van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de basissound van je gitaar extra boventonen krijgt, wat voor een vol en rijk geluid zorgt. Daarnaast is de topkam geïmpregneerd met PTFE, wat zorgt voor een betere smering van de sleuven en daarmee bijdraagt aan een stabiele gitaarstemming.

Graph Tech TUSQ XL PQL-6011-00 topkam

  • Speciaal ontworpen voor elektrische Gibson gitaren vanaf 2015
  • Voorgevijlde sleuven voor eenvoudige aanpassing
  • Snaar spacing van 35.77 millimeter (E tot E)
  • Gemaakt van hoogwaardig TUSQ materiaal
  • Biedt extra boventonen voor een rijk geluid
  • Geïmpregneerd met PTFE voor een stabiele gitaarstemming

Een hoogwaardige investering

De Graph Tech TUSQ XL PQL-6011-00 topkam is een hoogwaardig onderdeel dat garant staat voor een hoogwaardig geluid en optimale functionaliteit. Door te kiezen voor deze topkam investeer je in de klankkwaliteit en speelbaarheid van je gitaar. Daarnaast is het vervangen van de topkam een relatief eenvoudige modificatie die direct voor merkbare resultaten zal zorgen.

Met zijn schappelijke prijs van €18,40 en de mogelijkheid om deze topkam eenvoudig online te bestellen bij Bax-shop, is de Graph Tech TUSQ XL PQL-6011-00 topkam een interessante optie voor gitaristen die het maximale uit hun Gibson gitaar willen halen. Twijfel dus niet langer en geef je gitaar de upgrade die het verdient!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners