Gitaar spelen met je buren

Er zijn veel voordelen om gitaar te spelen met je buren. Naast het zijn van een geweldige bron van feedback voor u, kan oefenen met uw buren u helpen de basisprincipes van gitaarspel te leren. Hier zijn enkele tips en trucs:

Lessen die zijn getrokken van oefenen met buren

Als je buren hebt, weet je dat het beoefenen van de gitaar thuis luidruchtig kan zijn. Maar je hoeft je gitaar niet op een lawaaierige plek te spelen om klachten te veroorzaken. Er zijn een paar dingen die u in gedachten moet houden bij het oefenen in de aanwezigheid van uw buren. Speel geen gitaar op vol volume, stem de gitaar niet goed af en oefen niet tijdens het gebruik van de metronoom. Dit zijn allemaal manieren om te voorkomen dat je buren irriteren.

Vermijd eerst ’s ochtends of’ s avonds laat als eerste te oefenen. Je buren zullen zich waarschijnlijk klaarmaken voor werk, en je wilt hun slaap niet verstoren. Het is beter om tijdens kantooruren te oefenen. Een andere belangrijke regel is om midden op de dag te oefenen, wanneer buren het niet druk hebben. Op deze manier zullen je buren niet zo opdringerig zijn als je bent, wat goed is voor iedereen.

Technieken om akoestische gitaren stiller te maken

Een manier om je akoestische gitaar te kalmeren, is door het lichaam van de gitaar te vullen met iets zachts als een kussen. Deze truc is vergelijkbaar met de techniek die door drummers wordt gebruikt om de kick drum stiller te maken. Iets zachts in het lichaam van de gitaar plaatsen vermindert de hoeveelheid trillingen, die op zijn beurt het volume vermindert. Deze methode wordt niet aanbevolen voor akoestische gitaren, maar het kan een geweldig alternatief zijn voor akoestische gitaren.

Een andere techniek is om een akoestische gitaarmicrofoon te gebruiken. Deze microfoons zijn gevoeliger dan die ontworpen voor elektrische gitaren. U kunt er een gebruiken die een hoger niveau van output produceert voor opname. Deze techniek kost u echter de geluidskwaliteit die u nodig hebt. Als je op zoek bent naar een meer natuurlijk geluid, kun je een extra luidspreker in de omgevingsruimte maken. Akoestische gitaren zijn over het algemeen stiller dan elektrische gitaren.

Effecten op uw kind

Er zijn veel negatieve effecten van het spelen van gitaar naast het huis van je kind. Het beoefenen van de gitaar naast je huis kan luid zijn, je buren irriteren en zelfs problemen veroorzaken met het sociale leven van je kind. Hier zijn enkele tips om deze effecten te minimaliseren. Zorg er eerst voor dat u met uw buurman communiceert. Als uw kind tijdens kantooruren oefent, hebben uw buren minder kans om het lawaai te storen.

Gitaarlessen verbeteren de geestelijke gezondheid. Het helpt kinderen hun emoties uit te drukken via muziek. Gitaar spelen kan kinderen helpen een gebroken hart te genezen. Gitaargeluiden zijn rustgevend, wat kinderen helpt om met angst en stress om te gaan. Studies hebben aangetoond dat een gezond zelfbeeld correleert met sociale vaardigheden. Het spelen van gitaar met je kind zal hun zelfvertrouwen en zelfrespect verbeteren. Als een extra bonus zal uw kind ook eerder betere communicatievaardigheden ontwikkelen, wat hen op de lange termijn zal helpen.

Kosten voor het maken van akoestische behandelingen

Als je je ooit hebt afgevraagd of je gitaar te luid speelt, of dat je gewoon moe wordt van het horen van je buren muziek, wil je misschien overwegen een aantal akoestische behandelingen voor je woonkamer te maken. Een van de toonaangevende fabrikanten van akoestische behandelingen, Realtraps, heeft een product ontwikkeld dat deze vervelende geluiden elimineert, wat resulteert in stillere kamers, comfortabeler oefenen en een leukere muziekervaring.

Akoestische behandelingen hebben vier primaire doelstellingen: om te voorkomen dat staande golven uw frequentierespons beïnvloeden, om modaal rinkelen in kleine kamers te verminderen, om stereo -beeldvorming te verbeteren en te voorkomen dat geluid uit de kamer lekt. Hoewel deze methoden misschien duur en tijdrovend lijken, kunnen ze u helpen het meeste uit uw speelruimte te halen. Bovendien kunt u geld besparen door het inhuren van een akoestische consultant te vermijden.

Een gitaar kopen

Als je denkt om een gitaar te kopen voor het spelen van de gitaar van de buren, zijn er een paar dingen die je moet overwegen voordat je een gitaar koopt om aan buren te spelen. Houd er eerst rekening mee dat akoestische gitaren luidruchtig zijn, vooral als je een semi-hoad elektrisch model speelt. Hoewel dit misschien geen probleem is als je overdag speelt, zijn je buren misschien niet zo vergevingsgezind als je de hele nacht lang speelt. U kunt proberen uw muziek meer ingetogen te maken door te plukken met het zachte deel van uw vingers.

Vervolgens moet u investeren in een fatsoenlijke koptelefoon om u te helpen uw toon te horen wanneer u speelt. De meeste gitaristen hebben fatsoenlijke hoofdtelefoons die ze gebruiken om naar muziek op hun telefoons te luisteren. Maar je moet gitaarhoofdtelefoons kopen die hiervoor zijn gemaakt. Als u de toon van de gitaren wilt volgen, wilt u een aantal over-oormodellen van goede kwaliteit kopen. Modellen op het ear zijn meestal na een tijdje ongemakkelijk.

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners