GHS GBTNT Boomers Thin-Thick snarenset voor elektrische gitaar

Heeft u ooit overwogen om dikkere snaren op uw elektrische gitaar te zetten voor een vollere sound, maar aarzelde u vanwege de inlevering van soepelheid? Zoek niet verder, want de GHS GBTNT Boomers Thin-Thick snarenset biedt een oplossing. Met deze set kunt u genieten van de voordelen van dikkere omwonden snaren, zonder in te boeten aan speelcomfort op de dunnere snaren. Deze set met een dikte van 010 wordt gekenmerkt door de extra dikke omwonden snaren. Hierdoor kunt u nog steeds moeiteloos noten opdrukken, terwijl uw powerchords een vettere, strakkere en meer gedefinieerde klank krijgen. Dit maakt de GHS GBTNT een perfecte keuze voor onder andere drop-tunings en extreem lagere stemmingen.

GHS Boomers: de beste materialen voor een optimale toon

Al sinds 1964 is de GHS Boomers serie het paradepaardje van GHS Gitaarsnaren. Ze zijn gemaakt van vernikkeld staal en strak gewikkeld rond een stalen zeshoekige kerndraad. Deze combinatie resulteert in snaren met een helder karakter en een lange levensduur. GHS Guitar Boomers worden gebruikt door talloze muzikanten in allerlei genres en zijn veelzijdig genoeg om elke speelstijl te weerstaan. Of u nu rock, country, pop of keiharde heavy metal speelt, GHS Boomers bieden de juiste sound.

Eenvoudig bestellen en snel leverbaar

De GHS GBTNT Boomers Thin-Thick snarenset voor elektrische gitaar is beschikbaar bij Bax Music. U kunt deze snarenset bestellen voor slechts €9,30. Bestel ze vandaag nog via de volgende link: hier. Binnen 4 werkdagen wordt de bestelling bij u afgeleverd. De kosten voor verzending bedragen €2,95. Wees er snel bij, want er zijn nog maar 6 exemplaren op voorraad.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners