Fender Vintera 50s Stratocaster Sea Foam Green MN met gigbag

Gitaarles Utrecht

Met de Fender Vintera 50s Stratocaster Sea Foam Green MN met gigbag uit de Vintera serie krijg je het klassieke uiterlijk en hedendaagse speelgevoel van een vintage Stratocaster, maar dan voor een prettigere prijs. Deze elektrische gitaar biedt een uitstekende mix van een vintage fifties sound en moderne bouwkwaliteit. Oorspronkelijk geproduceerd in de Mexicaanse fabriek in Ensenada, profiteer je van de solide kwaliteitsconstructie die bekend is van de Classic lijn.

Vintage fifties klanken en feel

De Fender Vintera 50s Stratocaster is voorzien van 3 Vintage-Style ’50s Single-Coil Strat pickups, waardoor je kunt genieten van die typische versterkte fifties Fender gitaarklanken. Door de bekende potmeters en een 5-standenschakelaar heb je volledige controle over de gitaarklanken. Daarnaast heeft deze Stratocaster een zachte V hals en is het instrument uitgevoerd in een prachtige Sea Foam Green afwerking.

Klassiek Fender design en betrouwbaarheid

De Fender Vintera 50s Stratocaster heeft alle kenmerken en designelementen die je van een klassieke Stratocaster mag verwachten. De unieke Sea Foam Green kleur, het comfortabele uiterlijk en de contrasterende mintgroene slagplaat maken dit instrument echt oogstrelend. Dit model is geliefd bij zowel beginnende als ervaren gitaristen vanwege zijn betrouwbare bouwkwaliteit, bespeelbaarheid en veelzijdigheid in geluid. Deze gitaar is dus geschikt voor meerdere muziekstijlen en kan elke gitarist naar een hoger niveau tillen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners