Fender Tone Master Twin Reverb Blonde 2×12 combo 200 watt

Fender heeft de moedige stap gezet richting de toekomst met de Tone Master Twin Reverb. Deze gitaarversterker combo heeft geen buizen, maar biedt wel die authentieke Fender sound. Met een 200 watt sterke digitale processor weet de Tone Master het originele circuit en de power-sectie zo natuurgetrouw mogelijk te modelleren. Dit maakt de Tone Master niet alleen voordeliger, maar ook lichter en betrouwbaarder dan de buizenbroer. De Blonde variant wordt compleet geleverd met een 2-knops voetschakelaar.

Aanpasbaar aan elke situatie

Aan de achterzijde van de Tone Master Twin Reverb bevindt zich een attenuator met vijf standen. Deze functie zorgt ervoor dat de versterker op lage volumes nog steeds dezelfde respons biedt als de buizenvariant van de Twin Reverb. Hierdoor kan je genieten van de geweldige Fender sound zonder je buren of bandgenoten in hun slaap te storen. Dankzij de attenuator kan je de versterker aanpassen aan elke situatie en kan je dus ook in een kleinere setting optimaal genieten van dit meesterwerk van Fender.

Veelzijdig en betrouwbaar

De Fender Tone Master Twin Reverb Blonde is breed inzetbaar en past perfect bij de serieuze gitarist die extreme veelzijdigheid eist. Dankzij de digitale technologie heeft Fender deze versterker betrouwbaar en onderhoudsvrij weten te maken. Lang geen last meer van kapotte buizen en geregelde onderhoudsbeurten. Met de Tone Master Twin Reverb lanceert Fender een baanbrekende versterker voor zowel de studio als het podium, zonder de hoeveelheid gewicht die we gewend zijn van traditionele buizenversterkers. Kortom, Fender heeft met deze Tone Master serie een sterke positie ingenomen in de toekomst van de buizenversterkers.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners