Fender Sonoran Strap Sedona Gitaarband – Een trendy accessoire voor je gitaar

Gitaarles Utrecht

Ben je op zoek naar een comfortabele en trendy gitaarband? Dan is de Fender Sonoran Strap Sedona gitaarband zeker het overwegen waard. Deze band uit de Sonoran lijn van Fender is geïnspireerd op de mooie taferelen van het zuidwesten van de Verenigde Staten. Met zijn smaakvolle weving en opvallende kleuren is deze gitaarband een echte eyecatcher. Daarnaast biedt hij ook nog eens het nodige comfort tijdens het spelen.

Dit is geen standaard gitaarband. De onderkant van de Fender Sonoran Strap Sedona gitaarband is gemaakt van populair polyprolyeen, wat zorgt voor een solide basis en draagcomfort. Daarbij zijn de bevestigingspunten van robuust leer en zijn er nog enkele suede details toegevoegd. Hiermee onderscheidt deze gitaarband zich van andere, meer traditionele opties.

Met een lengte van ongeveer 1,28 meter is de Fender Sonoran Strap Sedona gitaarband geschikt voor de meeste spelers. Of je nu gitaar speelt tijdens optredens of gewoon voor jezelf in huis, deze band zorgt ervoor dat je altijd comfortabel kunt spelen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners