Fender Pure Vintage ’66 Jazz Bass Pickup Set: Geef je basgitaar die authentieke sound uit de jaren ’60

Dit is de Fender Pure Vintage ’66 Jazz Bass Pickup Set. Het gaat om een elementenset, bedoeld voor J Bass stijl elektrische basgitaren. Hiermee verkrijg je die originele Jazz Bass sound uit het midden van de sixties met die kenmerkende grom in het middengebied en een levendige weergave van je speeldynamiek, waarmee je uitstekend in veel verschillende muziekstijlen terecht kunt als basgitarist. Deze pickups zijn authentiek gewonden, hebben die echte vintage constructie en die originele bijbehorende bedrading voor die echte klassieke Fender J Bass beleving tijdens het basgitaarspelen.

Als je basgitaar in het bezit is van een gedateerde Jazz Bass Pickup, dan kan deze Fender Pure Vintage ’66 Jazz Bass Pickup Set je basgitaar naar een hoger niveau tillen. Het is opmerkelijk hoe deze pickups, ontwikkeld volgens nauwkeurige specificaties en met oog voor elk detail, kunnen zorgen voor die authentieke vintage sound voor je basgitaar. Ze zijn namelijk ontworpen om je de sound en feel van de originele Jazz Bass uit The Beatles’ come-back single ‘Get Back’ te geven.

De Fender Pure Vintage ’66 Jazz Bass Pickups bieden die natuurlijke balans tussen snaren met laag een hoge output om jou de ultieme Vintage J Bass sound te geven. Dankzij de authentieke vintage constructie, zoals een omgepolariseerde Alnico 5 magneet, recover op de orginele hoogte en zelfs dezelfde bedradingstyps en coating, kunnen deze pickups je basgitaar naar dat nostalgische soungd uit de jaren ’60 brengen.

In de categorie Gitaar onderdelen & gereedschap vind je deze Fender Pure Vintage ’66 Jazz Bass Pickups als onderdeel van een breed scala aan producten voor de basgitarist. Met hun unieke eigenschappen op het gebied van geluid, kwaliteit en vintage constructie, voldoen ze aan de eisen van zowel professionals als hobbyisten

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners