Fender Offset Picks Black plectrums: Een Nieuwe Kijk Op Plectrums

Met de nieuwe Fender Offset Picks introduceert Fender een geheel nieuw materiaal voor plectrums in de gitaarwereld: polycarbonaat. Met een frisse en heldere klank zonder dominant of brutaal over te komen, brengt dit materiaal iets helemaal anders naar de tafel. In dit setje vind je zes zwarte plectrums met een logo in reliëf voor extra grip van je duim.

De Fender Offset Picks zijn gemaakt van polycarbonaat, een duurzaam en flexibel materiaal dat zorgt voor een uniek speelgevoel en geluid. Het heeft een extra stroef oppervlak dat het plectrum stevig in je hand houdt, waardoor het niet gemakkelijk zal wegglijden tijdens het spelen. Daarnaast heeft de Offset Picks een diepere schuihoek voor een comfortabelere grip tijdens het spelen.

Deze plectrums zijn een perfecte keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar een nieuwe en unieke klank en speelervaring. De heldere klank van het polycarbonaat materiaal voegt een nieuwe dimensie toe aan je gitaargeluid, terwijl het reliëflogo ervoor zorgt dat je duim stevig op zijn plaats blijft tijdens het spelen. Of je nu een beginner bent die graag verschillende plectrums wil proberen, of een ervaren gitarist die op zoek is naar iets nieuws, de Fender Offset Picks zullen zeker indruk maken.

Niet alleen bieden de Fender Offset Picks een nieuwe klank en speelervaring, ze zijn ook nog eens zeer stijlvol. De zwarte plectrums met het lichtgevende reliëflogo zien er niet alleen gaaf uit, maar zijn ook stevig en duurzaam. Je zult merken dat ze lang meegaan, zelfs na intensief gebruik. Bovendien worden ze geleverd in een set van zes, wat genoeg is om je een tijdje van plectrums te voorzien. Dus grijp je kans en probeer ze uit!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners