Fender MTG Tube Tremolo: het ultieme effectpedaal voor gitaristen

Fender heeft de handen wederom ineengeslagen met Bruce Egnater om de MTG-lijn verder uit te breiden. Het resultaat is deze Fender MTG Tube Tremolo met maar liefst drie schakelbare waveforms: sine, triangle en square. Dit analoge effectpedaal is niet alleen veelzijdig, maar levert ook die karakteristieke Fender klank waar gitaristen van houden.

Warm en veelzijdig

De Fender MTG Tube Tremolo is uitgerust met een NOS 6205 micro tube, wat resulteert in een warme en organische geluid. Met de wave-regeling kun je de golfvormen verder naar je eigen smaak vormgeven. Of je nu gaat voor subtiele vintage tremolo-effecten of een meer moderne en rauwe sound, met de Fender MTG Tube Tremolo zit je altijd goed.

Tube boost mogelijkheid

Een handige feature van dit effectpedaal is dat je de level-regeling kunt gebruiken als een 10dB tube boost, zolang de intensity-regeling uit staat. Zo kun je extra power aan je gitaar toevoegen wanneer dat nodig is, maar ook genieten van de warmte en dynamiek van de NOS 6205 tube zonder de tremolo-effect aan te zetten.

Onvervalste Fender vibe

De Fender MTG Tube Tremolo is gebouwd voor gitaristen die op zoek zijn naar een authentiek en breed inzetbaar tremolo-effect. Het pedaal is voorzien van een stijlvolle aluminium behuizing en levert die vertrouwde Fender vibe waar het merk zo bekend om staat.

Met de Fender MTG Tube Tremolo breng je een vleugje klassieke tremolo toe aan je gitaarspel en kun je volop experimenteren met verschillende waveforms. Of je nu blues, rock, country of indie speelt, de Fender MTG Tube Tremolo is een subliem effectpedaal dat niet in je collectie mag ontbreken.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners