Fender Mini 57 Twin-Amp: De Perfecte Miniatuur Versterker voor Gitaarliefhebbers

Met de Fender Mini ’57 Twin-Amp haalt u een piepklein beetje van die jaren ’50 Fender-vibe in huis. Deze mini-gitaarversterker meet circa 20 centimeter, maar weet toch een heel prettige sound te produceren met zijn 2 x 2 inch luidsprekertjes! Een erg leuk en handig oefeninstrument, voor in de huiskamer of op reis. De Twin-Amp werkt op een 9 Volt-batterij of optionele stroomadapter.

Fender Mini ’57: Een Echte Versterker

De Fender Mini ’57 Twin-Amp doet in meerdere opzichten sterk denken aan een echte vintage gitaar-amp. Zo is deze 1 Watt-versterker met tweed bekleed en is hij uitgerust met een heus leren handvatje. Verder brengt de versterker niet alleen aangename cleane klanken voort, maar ook overdrive-sounds.

Handig en Draagbaar

De compacte vormgeving van de Fender Mini ’57 Twin-Amp maakt het de ideale oplossing voor gitaristen die graag overal willen kunnen spelen. Dankzij het kleine formaat past hij gemakkelijk in een tas of rugzak, zodat je altijd en overal kunt oefenen. Bovendien is hij zeer lichtgewicht, waardoor hij ook ideaal is voor op reis. Met een gewicht van slechts enkele ponden zul je niet belast worden tijdens je uitstapjes.

Geweldige Geluidskwaliteit

Ondanks zijn kleine formaat levert de Fender Mini ’57 Twin-Amp een opmerkelijke geluidskwaliteit. De 2×2 inch luidsprekertjes produceren een helder geluid met een goede projectie. Dit maakt hem perfect voor gebruik thuis of op een kleine oefenruimte. Of je nu van heldere cleans of rauwe overdrive houdt, deze miniatuur versterker kan het allemaal aan.

Hoofdtelefoonuitgang voor Stille Oefensessies

Met de Fender Mini ’57 Twin-Amp kun je op elk moment van de dag en overal oefenen. Dankzij de handige 6,3 mm-hoofdtelefoonuitgang kun je in stilte spelen zonder anderen lastig te vallen. Dit maakt hem ideaal voor sAvonds laat oefensessies of voor gebruik op replay. Sluit gewoon een koptelefoon aan en geniet van je spel zonder anderen te storen.

Gemaakt door Fender, een Icoon in de Muziekwereld

Fender is een van de meest gerespecteerde merken in de muziekwereld, vooral bekend om zijn iconische en hoogwaardige gitaren en versterkers. Met de Fender Mini ’57 Twin-Amp krijg je niet alleen de geweldige geluidskwaliteit waar Fender om bekend staat, maar ook een stukje nostalgie uit de jaren ’50. Deze mini-versterker is een eerbetoon aan het verleden van Fender en een uiting van hun voortdurende innovatie op het gebied van gitaarversterking.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners