Fender American Vintage II 1975 Telecaster Deluxe Mocha MN elektrische gitaar met koffer

Ben je een fan van Telecaster-gitaren en ben je op zoek naar een klassieke mid-seventies Telecaster Deluxe die betaalbaar is? Dan heeft Fender goed nieuws voor je. Ze hebben namelijk de nieuwe American Vintage II-versie uitgebracht, met een look, sound en feel die helemaal klopt. Ben je gewend aan een mid-seventies Tele DLX of ben je er gewoon verliefd op geworden na één keer spelen? Met deze elektrische solidbody is de overgang naadloos, mede dankzij het correcte gevormde elzenhouten body en de aan esdoorn bevestigde 1975 C-hals met 3 schroeven.

American Vintage II 1975 Tele Deluxe: Vertrouwd vintage, veelzijdig en volledig correct

De gitaarhals heeft dezelfde vorm als in de jaren 70 en is voorzien van 21 iets hogere, medium jumbo frets en heeft een toetsradius van 7.25 inch. Alle houtsoorten zijn afgewerkt in hoogglans polyurethaan lak. De heldere, volle drumklank kan veelzijdig gebruikt worden en klinkt heerlijk vintage, vooral als je de gitaar uitversterkt met een goede versterker.

De Fender American Vintage II 1975 Telecaster Deluxe Mocha MN elektrische gitaar wordt geleverd met een koffer, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Dit is vooral handig als je een avond gaat optreden of naar jam-sessies gaat.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners