Fender American Ultra Stratocaster HSS Ultra Burst MN met koffer

De Fender Stratocaster is al jarenlang een bekend en veelzijdig snaarinstrument dat in talloze muziekstijlen wordt gebruikt. Met de Stratocaster HSS uit de American Ultra serie biedt Fender nog meer technische en muzikale mogelijkheden. Deze gitaar is voorzien van de robuuste Ultra Double Tap humbucker bij de brug en de Ultra Noiseless Hot Strat pickups in de andere posities. Hierdoor kun je genieten van een breed scala aan klanken zonder enige hinder van ongewenste bijgeluiden.

Ultiem speelcomfort

Naast muzikale veelzijdigheid biedt de American Ultra Stratocaster HSS ook ultiem speelcomfort. De gitaar heeft een moderne D-hals en afgeronde toetsranden, wat zorgt voor een zeer prettig speelgevoel. Hiermee kun je moeiteloos akkoorden en melodieën spelen.

Innovatieve functies

Een van de interessante functies van deze Stratocaster is de S1-switch op de volumeknop. Als je deze indrukt in de brugpositie, krijg je toegang tot een enkelspoelsgeluid zonder verlies van volume. Dit biedt nog meer opties om je geluid te vormen tijdens het spelen.

Luxe uitstraling en complete uitrusting

Naast zijn veelzijdigheid en comfort heeft de Fender American Ultra Stratocaster HSS ook een luxueuze uitstraling en een complete uitrusting. De gitaar is afgewerkt in de stijlvolle Ultra Burst kleur en wordt geleverd met een bijpassende koffer voor optimale bescherming en transportgemak.

Conclusie

De Fender American Ultra Stratocaster HSS Ultra Burst MN met koffer is een betrouwbare en veelzijdige elektrische gitaar voor serieuze gitaristen. De combinatie van high-quality pickups, innovatieve functies en comfortabele speelbaarheid maken dit instrument een geweldige keuze voor elke muzikale situatie. Kortom, met de Fender American Ultra Stratocaster HSS kun je rekenen op topkwaliteit en ultieme speelervaring.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners