Fazley W40-NT LH: Linkshandige akoestische westerngitaar voor de prijsbewuste muzikant

Meisje dat gitaar leert spelen met akkoorden

Ben jij een linkshandige gitarist en op zoek naar een betaalbare akoestische gitaar? Maak kennis met de Fazley W40-NT LH. Deze staalsnarige westerngitaar biedt de populaire dreadnought-vorm en is speciaal ontworpen voor linkshandig spel. Met een aantrekkelijke prijs en hoogwaardige specificaties is de Fazley W40-NT LH de ideale keuze voor beginnende en ervaren gitaristen.

Balans en klank

De Fazley W40-NT LH heeft een klankkast opgebouwd uit een sparrenhouten bovenblad en zij- en achterkanten van lindehout (basswood). Deze combinatie zorgt voor een gebalanceerde basisklank, waardoor je deze gitaar kunt gebruiken voor diverse muziekstijlen. Of je nu houdt van rock, folk, country of pop, met de Fazley W40-NT LH kun je alle kanten op.

Handige cutaway

Een ander voordeel van deze linkshandige akoestische westerngitaar is de handige cutaway. Hierdoor zijn alle 20 frets gemakkelijk bereikbaar, waardoor je vrij kunt spelen over het gehele fretboard. Of je nu solo speelt of akkoorden aanslaat, de Fazley W40-NT LH biedt optimale speelbaarheid.

Goede eerste stap

Met de Fazley W40-NT LH begint jouw muzikale reis met een goede eerste stap. De gitaar is ontworpen met oog voor detail en biedt een comfortabele speelervaring voor linkshandige gitaristen van alle niveaus. Of je nu net begint met gitaarspelen of al jaren ervaring hebt, de Fazley W40-NT LH is een betrouwbare keuze.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners