Fazley Outlaw Series Maverick Plus HH Green elektrische gitaar met gigbag

De Fazley Outlaw Series Maverick Plus HH Green is een opvallende elektrische gitaar voor de gitarist die iets anders wil dan anders. Deze gitaar heeft een essenhouten body met een hand stained afwerking, wat zorgt voor een eigen karakter. De offset body is geladen met twee krachtige humbuckers die zorgen voor een stevige en volle klank. Deze gitaar wordt compleet geleverd met een handige gigbag om de gitaar veilig op te bergen

Opvallend design

De Maverick Plus HH Green is onderdeel van de Outlaw Series van Fazley. Deze serie staat bekend om zijn stoere en unieke uitstraling. De body van deze gitaar is gemaakt van essenhout en heeft een hand stained afwerking. Elk exemplaar heeft zijn eigen houtnerftekening, wat deze gitaar extra karakter geeft. Het offset design en de chroom elementkapjes op een 3-laags zwarte slagplaat maken deze gitaar helemaal af.

Roasted maple hals

De Maverick Plus HH Green heeft een roasted maple hals en toets. Dankzij het verwijderen van overbodig vocht uit het hout is deze hals extra stabiel en stevig. Dit zorgt ervoor dat deze gitaar prettig speelt en dat de toon goed overkomt. De hals heeft 22 medium frets en een vertrouwde 9.5 inch toetsradius. Hierdoor zijn de hoge noten goed bereikbaar en speelt deze gitaar comfortabel.

Krachtige humbuckers

De Maverick Plus HH Green is uitgerust met twee krachtige humbuckers. Deze pickups zorgen voor een stevige en volle klank. Dankzij de verchroomde elementkapjes op de zwarte slagplaat past het uiterlijk perfect bij het ontwerp van deze gitaar. De gitaar heeft een enkele volumeregelaar, een enkele toonregelaar en een 3-weg elementschakelaar waarmee je kunt schakelen tussen de hals-, de brug- en beide pickups

Inclusief gigbag

De Fazley Maverick Plus HH Green wordt compleet geleverd met een gigbag. Hierin kun je de gitaar veilig en gemakkelijk opbergen en meenemen. Zo blijft je gitaar beschermd tegen krassen, stoten en vuil. Deze gigbag heeft een handvat en draagriemen, zodat je de gitaar gemakkelijk kunt vervoeren.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners