Fazley F7STV Transparent Purple 7-snarige elektrische gitaar: Een geweldige optie voor gitaristen

Fazley F7STV Transparent Purple 7-snarige elektrische gitaar

Ben je op zoek naar een nieuwe toevoeging aan je gitaarcollectie? Dan is de Fazley F7STV Transparent Purple 7-snarige elektrische gitaar een uitstekende keuze. Met zijn moderne en krachtige uitstraling is deze gitaar perfect voor zowel beginners als ervaren gitaristen. Bovendien is de prijs erg vriendelijk, waardoor deze gitaar voor iedereen betaalbaar is.

De Fazley F7STV Transparent Purple is voorzien van een mahoniehouten body met een stijlvolle burst-finish en cream binding. Dit geeft de gitaar een fraai kleurcontrast en accentueert de lijnen van de body. Daarnaast heeft de gitaar een esdoorn toets zonder positiemarkeringen, wat bijdraagt aan zijn unieke uitstraling.

Breed inzetbare 7-snarige gitaar

De Fazley F7STV Transparent Purple is uitgerust met twee passieve direct-mount humbuckers. Hierdoor kun je rekenen op een volle en krachtige basisklank. De diepe bassen van de lage B-snaar worden goed tot uiting gebracht. Daarnaast is er een mini-schakelaar waarmee je de coil-split kunt activeren, waardoor je ook kunt genieten van single-coil klanken. Dit maakt de gitaar erg veelzijdig in gebruik.

Deze gitaar past perfect in de categorie ‘Gitaar’.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners