Fazley 10705 Neck Plate voor Gitaar Zwart – Vervangingsonderdeel voor Elektrische Gitaren en Basgitaren

Plectrum Vasthouden

Dit artikel gaat over de Fazley 10705 neck plate voor gitaar zwart. Het is een vervangingsonderdeel voor elektrische gitaren en basgitaren met een geschroefde constructie. De neck plate kan ook worden gebruikt voor modificaties.

Belangrijkste eigenschappen

Het vervangende Fazley 10705 neck plate wordt geleverd per stuk. Het is specifiek ontworpen voor gebruik op elektrische gitaren en basgitaren. De neck plate heeft een handige zwarte kleur en is gemaakt van duurzaam materiaal.

Eenvoudige installatie

Het installeren van de Fazley 10705 neck plate is eenvoudig. Het is bedoeld om de bestaande neck plate op een gitaar te vervangen door dezelfde of een nieuwe stijlvolle variant. Daarnaast kan de neck plate worden gebruikt voor het aanpassen of upgraden van een gitaar. Het is perfect voor gitaristen die hun instrument willen personaliseren of verbeteren.

Compatibiliteit

De Fazley 10705 neck plate is geschikt voor elektrische gitaren en basgitaren met een geschroefde constructie. Dit betekent dat het kan worden gebruikt met de meeste modellen van verschillende merken. De neck plate is compatibel met verschillende halsafmetingen en kan veilig worden gemonteerd zonder de functionaliteit van het instrument te beïnvloeden.

Hoge kwaliteit

Fazley is een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige muziekinstrumenten en accessoires. De Fazley 10705 neck plate is gemaakt van duurzaam materiaal en is ontworpen om lang mee te gaan. Het biedt stabiliteit en veiligheid voor de gitaarhals, waardoor spelers met vertrouwen kunnen spelen.

Conclusie

De Fazley 10705 neck plate is een essentieel onderdeel voor gitaristen die de look of functionaliteit van hun instrument willen verbeteren. De zwarte kleur zorgt voor een stijlvolle uitstraling en het hoogwaardige materiaal zorgt voor een lange levensduur. Met eenvoudige installatie en compatibiliteit met verschillende modellen, is dit vervangende onderdeel de perfecte keuze voor gitaristen die hun gitaar willen upgraden.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners