Fazley 10606 brug voor TE-stijl gitaar chrome – Voor vervanging of modificatie

Introductie

Dit artikel gaat over de Fazley 10606 brug voor TE-stijl gitaren chrome. De brug is geschikt voor elektrische gitaren en kan gebruikt worden als vervanging voor een bestaande brug of voor modificatiedoeleinden. In dit artikel kijken we naar de functies en eigenschappen van de brug, evenals de beschikbaarheid en prijs van het product.

Fazley 10606 brug

De Fazley 10606 is een vaste brug die speciaal ontworpen is voor TE-stijl gitaren. TE-stijl gitaren, ook wel bekend als ‘Telecaster-style’, zijn populair onder gitaristen vanwege hun unieke geluid en stijl. Deze brug biedt een solide basis voor de snaren en zorgt voor een goede resonantie en intonatie. De chrome afwerking geeft de brug een moderne en esthetisch aantrekkelijke uitstraling.

Geschikt als vervanging of voor modificatie

De Fazley 10606 brug kan gebruikt worden als vervanging voor een beschadigde of versleten brug op uw TE-stijl gitaar. Met dit product kunt u uw gitaar weer in optimale staat brengen en de speelbaarheid en klank verbeteren. Daarnaast kan de brug ook gebruikt worden voor modificatie-doeleinden, waarbij u uw bestaande gitaar aanpast om een unieke klank of speelstijl te realiseren.

Kenmerken en specificaties

De Fazley 10606 brug heeft de volgende kenmerken en specificaties:

  • Verkrijgbaarheid: Niet voorradig
  • Prijs: €7.75
  • EAN: 8720195462798
  • MPN: BY 02 CR
  • SKU: 9000-0068-9590

De brug wordt geleverd per stuk.

Conclusie

De Fazley 10606 brug voor TE-stijl gitaren chrome is een hoogwaardige en veelzijdige brug die gebruikt kan worden als vervanging voor bestaande bruggen of voor modificatiedoeleinden. De brug biedt stabiliteit, intonatie en esthetische waarde aan uw TE-stijl gitaar. Met zijn chrome afwerking is deze brug ook visueel aantrekkelijk. Het product is momenteel niet op voorraad en heeft een prijs van €7.75.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners