Fazley 10569 Single-Coil voor Elektrische Basgitaar

Ben je op zoek naar een reserveonderdeel voor je elektrische basgitaar? Dan is de Fazley 10569 single-coil een goede optie. Dit onderdeel kan gebruikt worden voor de halspositie van de basgitaar. In deze blogpost zullen we meer informatie geven over dit product.

Functies en specificaties

De Fazley 10569 single-coil is een passieve pickup voor de basgitaar. Het is speciaal ontworpen voor de halspositie van de gitaar. Het single-coil ontwerp zorgt voor een heldere en dynamische klank. De pickup heeft een uitstekende respons en reproduceert de tonen met veel detail.

Eenvoudig te installeren

Het installeren van de Fazley 10569 single-coil is eenvoudig. Je kunt het vervangende onderdeel gemakkelijk bevestigen op de halspositie van je basgitaar. Met de juiste gereedschappen is de installatie snel en probleemloos.

Hoogwaardige kwaliteit

De Fazley 10569 single-coil is gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor is de pickup duurzaam en kan het lang meegaan. De materialen zorgen ook voor een uitstekende geluidskwaliteit, waardoor je kunt genieten van een rijke en heldere klank.

Beschikbaarheid

De Fazley 10569 single-coil is op voorraad en wordt snel geleverd. Je kunt het product binnen 4 werkdagen ontvangen. De levering kost €2.95.

Conclusie

De Fazley 10569 single-coil is een goede keuze als je op zoek bent naar een reserveonderdeel voor je elektrische basgitaar. Het biedt een helder en dynamisch geluid, is eenvoudig te installeren en heeft een hoogwaardige kwaliteit. Bestel de Fazley 10569 single-coil vandaag nog en geniet van een verbeterde klank op je basgitaar!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners