Fazley 10539 3×3 stemmechanieken voor gitaar gold

Dit is een blogpost over de Fazley 10539 3×3 stemmechanieken voor gitaar in de kleur goud. Deze stemmechanieken zijn bedoeld voor elektrische, semi-akoestische en akoestische gitaren. Ze kunnen gebruikt worden ter vervanging van oude stemmechanieken of ter modificatie van een gitaar.

De Fazley 10539 stemmechanieken worden geleverd in een set van 6, in een 3×3 configuratie. Dit betekent dat er 3 linksdraaiende stemmechanieken en 3 rechtsdraaiende stemmechanieken zijn meegeleverd. Dit zorgt voor een optimale balans tijdens het stemmen van je gitaar.

De stemmechanieken zijn goudkleurig en zorgen voor een mooie en luxe uitstraling op je gitaar. Ze zijn voorzien van een hoge kwaliteit afwerking en bieden door hun precisie een nauwkeurige stemming van je snaren.

Deze hypoallergene stemmechanieken zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn geschikt voor gitaren van verschillende merken en modellen.

De Fazley 10539 3×3 stemmechanieken zijn snel leverbaar binnen 4 werkdagen. De prijs van de stemmechanieken bedraagt €23,30. Daarnaast bedragen de verzendkosten slechts €2,95. Er is momenteel een korting van €2,70 beschikbaar op dit product.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners