Fazley 10492 brugzadel voor Fazley W55 westerngitaar in 3/4-formaat

Dit artikel gaat over het Fazley 10492 brugzadel, een reserveonderdeel voor de Fazley W55 westerngitaar in 3/4-formaat. Het biedt een handige oplossing voor degenen die een nieuw brugzadel nodig hebben voor hun gitaar. In dit artikel bespreken we de belangrijkste kenmerken van het product, de compatibiliteit met de Fazley W55 gitaar en waar je het kunt kopen.

Fazley 10492 brugzadel

Het Fazley 10492 brugzadel is een reserveonderdeel dat specifiek ontworpen is voor de Fazley W55 westerngitaar in 3/4-formaat. Het wordt geleverd per stuk en zorgt ervoor dat de snaren op de juiste hoogte boven de gitaarhals worden gebracht. Aangezien het brugzadel een belangrijk onderdeel is van een gitaar, is het cruciaal om te zorgen voor een goede kwaliteit en compatibiliteit met het specifieke model van je gitaar. Het Fazley 10492 brugzadel biedt beide.

Compatibiliteit met de Fazley W55 westerngitaar

Het Fazley 10492 brugzadel is specifiek ontworpen voor de Fazley W55 westerngitaar in 3/4-formaat. Dit betekent dat het perfect past op deze gitaarmodel en ervoor zorgt dat de snaren op de juiste hoogte boven de gitaarhals worden gebracht. Door te kiezen voor het originele reserveonderdeel zorg je ervoor dat de kwaliteit en prestaties van je gitaar behouden blijven.

Waar te koop

Het Fazley 10492 brugzadel voor de Fazley W55 westerngitaar in 3/4-formaat is verkrijgbaar bij diverse muziekwinkels en online retailers. Een betrouwbare optie is Bax Music, een bekende webshop gespecialiseerd in muziekinstrumenten en -accessoires. Je kunt het product rechtstreeks kopen via de volgende link.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners