ESP LTD Deluxe TE-1000 Snow White Elektrische Gitaar met Fishman Fluence Modern en Hipshot

De ESP LTD TE-1000 uit de Deluxe Series is een hoogwaardige elektrische gitaar voor de moderne gitarist die op zoek is naar een betrouwbaar instrument met een breed scala aan mogelijke klanken. De mahoniehouten solid body is geladen met een set actieve Fishman Fluence Modern elementen, waarbij je middels de push/pull tone-tegeling kunt kiezen tussen twee verschillende voicings. Het resultaat is een gitaar die in staat is om loepzuivere cleans voort te brengen en een super strakke distortion, plus alles daartussenin.

Hoge kwaliteit en veelzijdige klank

De ESP LTD Deluxe TE-1000 combineert een hoogwaardige constructie met geavanceerde elektronica om gitaristen een instrument te bieden dat aan al hun behoeften voldoet. Met de set actieve Fishman Fluence Modern elementen kan de gitarist schakelen tussen verschillende tonen, van heldere cleans tot agressieve distortion. De push/pull tone-knop geeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen twee voicings, waardoor je nog meer controle hebt over je geluid.

Comfortabel te bespelen

De TE-1000 heeft een set-thru constructie, wat betekent dat de hals in het lichaam van de gitaar is geschroefd. Dit zorgt niet alleen voor extra stabiliteit, maar maakt ook de laatste vier frets gemakkelijker bereikbaar. Het ebbenhouten fretboard zorgt ook voor een soepele speelervaring, terwijl de extra jumbo stainless steel frets perfect zijn voor snelle en nauwkeurige speeltechnieken.

Stabiel en duurzaam

Om ervoor te zorgen dat de gitaar altijd stabiel blijft en trouw blijft aan de stemming, is de Deluxe TE-1000 uitgerust met een vaste Hipshot brug met strings-through body. Dit draagt ook bij aan de resonantie en sustain van de gitaar. Daarnaast zorgen de LTD locking stemmechanieken ervoor dat het vervangen van de snaren een eenvoudig klusje wordt. Deze gitaar is gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik op het podium en in de studio.

Of je nu een bluesgitarist bent op zoek naar een helder en sprankelend geluid, of een heavy metal shredder die agressieve en krachtige klanken wil, de ESP LTD Deluxe TE-1000 zal aan al je eisen voldoen. Met zijn hoogwaardige constructie, veelzijdige tonen en comfortabele bespeelbaarheid is het de perfecte keuze voor zowel professionele als ambitieuze gitaristen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners