ESP LTD Deluxe Arrow-1000 EverTune Black elektrische gitaar met Fishman Fluence Modern elementen

Ben je op zoek naar een moderne metalmachine waar je volledig op kunt vertrouwen? Dan is deze ESP LTD Deluxe Arrow-1000 EverTune een uitstekende optie. De puntige Arrow-1000 is namelijk voorzien van hoogwaardige hardware. Dankzij het innovatieve ontwerp van de EverTune-brug kun rekenen op een zeer stabiele stemvastheid. Dit is niet alleen handig voor live optredens, maar ook bij het opnemen van strakke ritme-partijen. 

Arrow-1000: Hoog speelgemak

De 3-delige esdoornhouten hals is verbonden met de mahoniehouten solid body via een neck-through-body constructie. Hierdoor zijn alle 24 extra jumbo stainless steel frets op de ebbenhouten toets makkelijk te bereiken. Het extra dunne U-profiel in combinatie met de compound radius van de toets leveren een fijne speelervaring op. Dit maakt de ESP LTD Arrow-1000 EverTune geschikt voor zowel razendsnelle leads als brute ritme-partijen.

Fishman Fluence Modern

Met de klank zit het ook goed, want ESP LTD heeft deze gitaar uitgerust met Fishman Fluence Modern elementen. Deze actieve pickups leveren een breed scala aan geluiden, van zoete cleans tot agressieve high gain distortions. De moderne metalgitarist zal zeker tevreden zijn met dit veelzijdige klankpalet. 

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners