Ernie Ball 6203 VPJR Tuner volumepedaal + geïntegreerde tuner zwart

Ernie Ball heeft zijn nieuwste generatie VPJR Tuner pedalen gelanceerd en deze hebben iets unieks te bieden. Het heeft niet alleen de functie van een volumepedaal, maar komt ook met een geïntegreerd stemapparaat, allemaal verpakt in een strakke zwarte behuizing. Dit product combineert dus eigenlijk twee essentiële accessoires in één.

Wat maakt dit Ernie Ball VPJR Tuner volumepedaal zo speciaal? In tegenstelling tot andere volumepedalen, schakelt deze automatisch tussen de tuner- en volumefunctie op basis van de binnenkomende signalen. Het heeft een nauwkeurige, chromatische tuner op het scherm waarmee je gemakkelijk je gitaar kunt stemmen. Daarnaast heeft het ook een grafische VU-meter. Het touchscreen geeft je eenvoudig toegang tot instellingen. Eenmaal geïnstalleerd in je gitaarketen hoef je je geen zorgen te maken over signaalverlies dankzij het discrete buffercircuit.

Dit Ernie Ball volumepedaal met geïntegreerde tuner is uitgerust met een zwart touchscreen. Zowel functiehandeling als schakeling tussen modi is supersnel en gemakkelijk. Het kan zelfs snel aangepast worden zonder enige onderbreking van je spel. Sluit gewoon je gitaar aan, gebruik het touchscreen om de modus te schakelen, en je bent meteen klaar om te spelen of te stemmen.

Met het Ernie Ball VPJR Tuner volumepedaal hoef je geen extra apparaten of pedalen aan te sluiten, wat ideaal is voor wie van een minimalistische setup houdt. Het is een veelzijdig pedaal dat zowel geschikt is voor professionele muzikanten als voor beginners. De zwarte behuizing geeft het ook een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke gitaar en aanvulling biedt op je algehele speelervaring.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners