Ernie Ball 6191 Volt multi-voeding voor effectpedalen met universele adapter

De Ernie Ball Volt is een uitermate compacte multi-voeding voor effectpedalen. De Volt is namelijk kleiner dan een pakje snaren! Hierdoor kun je hem zelfs kwijt op een drukbevolkt pedalboard. Deze multi-voeding is voorzien van volledige elektrische isolatie en is ultra stil. Daarnaast is de Volt beschermd tegen kortsluiting en overhitting. Met andere woorden, de Ernie Ball Volt is klaar voor langdurig en professioneel gebruik. 

6191 Volt: Makkelijk in gebruik

Wanneer effectpedalen een belangrijk onderdeel van je rig zijn, dan is de Volt het hart die alles in leven houdt. Je kunt namelijk tot wel vijf effecten van voeding voorzien middels de 9V- en 18V-aansluitingen. Bovendien is elke aansluiting krachtig genoeg voor zowel analoge als digitale effectpedalen. Indien je nu, of later, gebruik wil maken van meerdere effecten, dan is het zelfs mogelijk om meerdere Volt units aan elkaar te koppelen.

Betrouwbare oplossing

Het team van Ernie Ball heeft ervoor gezorgd dat de Volt een betrouwbare oplossing biedt voor het voeden van je effectpedalen. Dankzij het compacte formaat van de Volt neemt deze weinig ruimte in beslag op je pedalboard. Daarnaast zorgt de volledige elektrische isolatie ervoor dat er geen ruis of brom optreedt tijdens het gebruik van het systeem. De Volt is ook beschermd tegen kortsluiting en oververhitting, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je effectpedalen veilig worden gevoed. 

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners