Ernie Ball 2222 Hybrid Slinky 009 – 046 snarenset: Een Perfecte Keuze voor Gitaristen

De Ernie Ball 2222 Hybrid Slinky 009 – 046 snarenset is een uitstekende keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar een veelzijdige en gebalanceerde set snaren. Deze set combineert twee snarensets met verschillende diktes, waardoor gitaristen profiteren van de voordelen van beide sets. Met hoogwaardige materialen en een uitgebalanceerd geluid is deze snarenset ideaal voor verschillende muziekstijlen.

Beschrijving

De Ernie Ball 2222 Hybrid Slinky snarenset bestaat uit niet omwonden snaren afkomstig van een .009 set en omwonden snaren afkomstig van een .010 set. De niet omwonden snaren zijn dunner en zorgen voor een soepeler en gemakkelijker speelgevoel, waardoor ze perfect zijn voor solo’s. Aan de andere kant hebben de omwonden snaren een iets grotere diameter, waardoor ze strakker klinken en ideaal zijn voor volle akkoorden en verlaagde stemmingen.

Hoogwaardige Materialen

Deomwonden snaren zijn gemaakt van vernikkeld staal, gewikkeld rond een zeshoekige stalen kern. Deze constructie zorgt voor een duurzame en gebalanceerde klank. De niet omwonden snaren zijn gemaakt van speciaal gehard vertind koolstofstaal, wat ervoor zorgt dat ze lang meegaan zonder hun heldere geluid te verliezen. De snaren klinken warm en helder, waardoor ze geschikt zijn voor vele muziekstijlen.

Snel Leverbaar en Prima Prijs-Kwaliteitverhouding

Deze Ernie Ball snarenset is snel leverbaar binnen 4 werkdagen, waardoor je snel aan de slag kunt met nieuwe snaren. Daarnaast biedt Bax-shop.nl deze snarenset aan voor een zeer scherpe prijs van €8.15. Tijdelijke korting: profiteer nu van €2.65 korting op deze snarenset!

Verpakking en Bescherming

Aan elk detail is gedacht, ook als het gaat om verpakking en bescherming. De Ernie Ball 2222 Hybrid Slinky snaren worden geleverd in een hermetisch afgesloten verpakking waardoor de snaren net zo vers blijven als toen ze waren gefabriceerd. Op deze manier ben je altijd verzekerd van topkwaliteit snaren.

Ernie Ball 2222 Hybrid Slinky 009 - 046 snarenset

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners