Epiphone SG Standard Ebony elektrische gitaar

Epiphone SG Standard Ebony elektrische gitaar

De Epiphone SG Standard Ebony elektrische gitaar geeft je het klassieke uiterlijk en gitaargeluid dat je mag verwachten van een SG Standard. Deze doublecut gitaar is voorzien van de vertrouwde duivelshoorntjes cutaways en een vintage-ogende afwerking. De vleermuis-stijl slagplaat draagt bij aan de unieke uitstraling van dit instrument.

Krachtig gitaargeluid

Met 4 potmeters en een 3-standenschakelaar biedt de Epiphone SG Standard Ebony veel mogelijkheden op het gebied van geluid. Dankzij de 2 Alnico Classic PRO humbuckers kun je een breed scala aan gitaarklanken genereren, in combinatie met je favoriete versterker. De rijke en dynamische geluiden die uit dit instrument komen, maken het tot een geweldige keuze voor rockmuziek en andere stijlen.

Plezierig spelcomfort

Het SlimTaper profiel en de afgeronde randen van de toets en frets dragen bij aan een plezierige speelervaring. Het instrument voelt comfortabel aan in de hand en maakt het gemakkelijk om snelle riffs en solo’s te spelen. Bovendien heeft de Epiphone SG Standard Ebony een LockTone brug, die ervoor zorgt dat de snaren op hun plek blijven tijdens het herbesnaren. Dit zorgt voor consistentie in het geluid en vergemakkelijkt het proces van het vervangen van de snaren.

Gibson dochter Epiphone

De Epiphone SG Standard Ebony elektrische gitaar is een product van Gibson dochteronderneming Epiphone. Hierdoor profiteert dit instrument van de kwaliteit en vakmanschap die je mag verwachten van het beroemde gitaarmerk Gibson. Het beste van alles is dat deze gitaar verkrijgbaar is voor een zeer aantrekkelijke prijs, waardoor je gelijk kunt beginnen met rocken.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners