Epiphone Les Paul Standard ’60s Iced Tea LH linkshandige elektrische gitaar

Plectrum Vasthouden

De Epiphone Les Paul Standard ’60s Iced Tea LH is een linkshandige elektrische gitaar die is geïnspireerd op de legendarische Les Pauls uit de jaren zestig. Deze gitaren werden destijds al geprezen door gitaristen over de hele wereld. Met de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding waar Epiphone bekend om staat, biedt deze gitaar jou de uitstraling en het geluid van die klassieke modellen in combinatie met de gestroomlijnde eigenschappen van hedendaagse gitaren uit de Original collectie van Gibson.

De Les Paul Standard ’60s LH heeft een prettig afgeronde Slimtaper hals, waardoor het bespelen ervan een vertrouwd gevoel geeft. De gitaar is uitgerust met beide humbuckers die voorzien zijn van vintage bedrading en authentieke CTS-potmeters. Dit zorgt voor een krachtige en warme klank die perfect is voor diverse muziekstijlen.

Een bijzonder kenmerk van deze gitaar is de classy Kalamazoo headstock, die direct in het oog springt. Daarnaast is de Les Paul Standard ’60s LH voorzien van stabiele LockTone brug-hardware, waardoor het vervangen van de gitaarsnaren een stuk gemakkelijker wordt. Alles bij elkaar maakt dit tot een geweldige gitaar voor zowel beginners als ervaren gitaristen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners