Eminence Private Jack luidspreker (8 ohm)

De Eminence Private Jack is een hoogwaardige luidspreker met een uitstekende geluidskwaliteit. Met een belastbaar vermogen van 50 Watt en een piekvermogen van 100 Watt is deze luidspreker geschikt voor professionele gitaristen en muziekliefhebbers.

Uitstekende geluidskwaliteit

De Private Jack luidspreker biedt een goede articulatie, veel midden en fel hoog met een uitstekende balans. Met een frequentiebereik van 70 Hertz tot 5.5 Kilohertz zorgt deze luidspreker voor een heldere en dynamische klank. Of je nu speelt in een band met andere instrumenten of solo optreedt, de Eminence Private Jack laat je gitaar altijd goed klinken.

Laag impedantie

De Eminence Private Jack heeft een weerstand van 8 ohm. Een luidspreker met een lage impedantie heeft minder vermogen nodig om hetzelfde volume te produceren als een luidspreker met een hogere impedantie. Hierdoor kan de versterker meer stroom leveren en krijgt de luidspreker meer geluidsdruk en dynamiek.

Geschikt voor gitaarversterkers

De Britse klank van de Eminence Private Jack is zeer geschikt voor gitaarversterkers. Deze luidspreker levert een vintage rock ‘n’ roll sound met een rijke mid-range en heldere hoge tonen. Het is de ideale keuze voor vintage Marshalls, Fender Supers en andere gitaarversterkers.

Hoge kwaliteit

De Eminence Private Jack luidspreker is van hoge kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan. Het merk Eminence staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame producten. Dankzij de solide constructie en hoogwaardige materialen is deze luidspreker bestand tegen intensief gebruik en road trips.

Eenvoudig te installeren

De Eminence Private Jack is eenvoudig te installeren in je gitaarversterker. Met enkele eenvoudige stappen ben je klaar om te spelen. Zo kun je direct genieten van de geweldige geluidskwaliteit van deze luidspreker.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners