Eminence Legend 1258 luidspreker 12 inch – Krachtig geluid voor gitaarspel

Heeft u ooit overwogen om uw eigen gitaarcabinet te bouwen? Met de Eminence Legend 1258 luidspreker van 12 inch kunt u dat realiseren. Deze luidspreker is speciaal ontworpen voor gitaristen die op zoek zijn naar krachtig en helder geluid. Met zijn belastbaar vermogen van 75 Watt en frequentiebereik van 80 Hertz tot 5 Kilohertz, biedt deze luidspreker precies wat u nodig heeft voor een geweldige speelervaring.

De Eminence Legend 1258 luidspreker is niet alleen geschikt voor gebruik in 2×12 en 4×12 cabinets, maar kan ook worden gebruikt in andere versterkers en speakerkasten. Of u nu rock, blues, jazz of metal speelt, deze luidspreker weet de juiste tonen te raken.

Een belangrijk aspect van de Eminence Legend luidsprekers is het vakmanschap dat erin is gestoken. De Legend-serie biedt uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, waardoor ze zeer betrouwbaar zijn.

Met zijn klassieke uitstraling en krachtige prestaties, is de Eminence Legend 1258 luidspreker de ideale keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar een veelzijdig en betrouwbaar geluidssysteem. Bestel nu uw eigen Legend 1258 luidspreker en ervaar de ultieme gitaarervaring!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners